:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 

Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 

Biografii:

 

 

Articole publicate:

 


VIZUALIZAREA SI INTERPRETAREA AUREI UMANE

DIAGNOSTICARE SI TERAPII

 Alexandru Pap - Biografie


Este inginer electrotehnic (Universitatea Politehnica Timisoara, 1956), doctor inginer in specialitatea energetica (Universitatea Politehnica Bucuresti, 1976)

Intre anii 1956 si 1997 a lucrat intr-un institut de cercetare in energetica. In aceasta activitate a elaborat, singur sau in colaborare:
- peste 200 de lucrari stiintifice, unele de mare anvergura
- a publicat 37 articole continand rezultatele originale ale cercetarilor proprii in reviste stiintifice de prestigiu, in limbile romana, engleza, franceza, germana si rusa
- a participat cu 47 de comunicari la manifestari stiintifice in tara si peste hotare

Este laureat al premiilor Academiei Romane. Premiul "Aurel Vlaicu" (1968) i s-a dedicat pentru o parte a contributiilor sale stiintifice originale.

Incepand din anul 1985, a intreprins o activitate ampla de documentare si experimentare, privind terapiile naturale.

Dupa 1990 a fost initiat, in principal, in bioenergoterapie si in terapia Bach de catre Dr. Alexander Friks Tersch din Viena.

Poseda diplome atestand absolvirea unor cursuri de: bioenergoterapie, biosinergetica, biodetectie, terapie radianta, radiestezie si masaj clasic.

In calitate de cadru didactic asociat, a predat cursuri la:
- Universitatea Tehnologica din Bucuresti (bioenergoterapie si reflexoterapie in perioada 1992-1994)
- Universitatea Ecologica din Bucuresti (practici ezoterice, biogeofizica, tehnici psihosomatice, biodetectie si elemente de educatie naturista, in perioada 1993-1998)
- Centrul de Cercetari Biogeofizice al Universitatii Ecologice (biosinergetica, masaj virtual, reflexoterapie, in perioada 1991-2001) in Bucuresti, Arad, Deva, Lugoj, Ramnicu-Valcea, Giurgiu, Targu Jiu, Targu Mures)

A elaborat trei manuale, in calitate de autor (reflexomasajul) sau co-autor (masajul clasic manual si masajul virtual)

A participat la mai multe zeci de emisiuni de popularizare a terapiilor naturale la televiziuni nationale (TVR2, ProTV, Antena 1, Acasa, Realitatea, OTV) si locale (Ramnicu-Valcea, Ploiesti, Deva) si la posturi de radiodifuziune (Romania Actualitati, Romania Cultural).

Activitatea in domeniul terapiilor naturale i-a fost prezentata in peste 30 de articole aparute in reviste si ziare, incepand din 2001 (Formula AS, Vedete, Femeia, Felicia, Taifasuri, Asul Verde, Acasa Magazin, Vital, Doctorul Casei, Naional, Libertatea, Lumea Femeilor etc.)

In cadrul unor sesiuni stiintifice cu participare nationala sau internationala organizate de: Universitatea Nationala de Aparare "Carol I",
Asociatia Nationala de Terapii Complementare "ANATECOR", Academia Daco-Romana si Fundatia Mirabilis, Centrul de Terapii Holistice "Alfa" si altele, a prezentat singur sau in colaborare, peste 15 comunicari privind rezultatele obtinute in terapiile naturale.

Preocuparile profesionale ale echipei de la Somavita cuprind si activitatea de cercetare. Ea le continua pe cele incepute in anul 1994 la Universitatea Ecologica si se refera la:
- analiza influentei unor pracici spirituale asupra aurei energetice umane;
- realizarea unor sisteme de protectie de lunga durata impotriva radiatiiilor geopatogene;
- imbunatatirea eficientei diverselor terapii naturale;
- analiza influentei unor factori de mediu asupra eficientei terapiilor;
- evidentierea incompatibilitatlor intre anumite terapii
- analiza eficientei metodelor de curatire a aurei energetice.

Rezultatele cercetarilor proprii s-au concretizat, printre altele, in elaborarea unei metode pentru optimizarea efectelor terapiilor cu esente florale Bach. Aplicarea ei in practica, incepand din anul 2001, a condus la rezultate remarcabile.
Somavita 1999-2012