:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 

< Inapoi

    Articole publicate despre terapiile cu esente florale Bach


Revista "Taifasuri" nr.7/16.02.2006

"Alexandru Pap armonizeaza energiile pacientilor"

Esentele florale Bach sunt medicamente pentru suflet

De-a lungul anilor, folosind metoda terapeutica cu esente florale Bach, Alexandru Pap a tratat cu succes o serie de tulburari si de boli, ca de exemplu: stresul psihic, anxi­etatea, atacurile de panica, tulburarile compulsiv-obsesive, tulburarile sexuale psihogene, enurezisul psihogen, anorexii, bulimii, distoniile neurovegetative, nevrozele depresive, tulburarile legate de activitatea scolara (lipsa de concentrare, dificultatile de memorare, trac, inadaptare), precum si toate categoriile de fobii.

De asemenea, s-au obtinut ameliorari in hiperkinezie, epilepsie, isterie.

Esentele florale Bach s-au dovedit un adjuvant foarte eficace in bolile psihosomatice (boala coronariana, hipertensiunea arteriala, gastrita, ulcer, colita ulceroasa, artrita reumatoida, astm bronsic, dischinezie biliara, supraponderabilitate si obezitate, diabet).

• Inlaturarea cauzelor bolii

Este deosebit de important ca, inainte de a recomanda tratamentul cu esente florale, sa fie precizat diagnosticul pacientului.

In acest scop, la cabinetul "Somavita" se realizeaza diagnosticarea afectiunilor psihice. Diagnosticarea este bazata pe vizualizarea nemijlocita a aurei energetice.

In plus, pentru obtinerea unor rezultate foarte bune, in ansamblu, Alexandru Pap face verificari atat asupra locului de odihna, cat si a locului de munca al pacientului, din punctul de vedere al radiatiilor geopatogene.

Apoi, pacientul obtine recomandarile necesare privind protectia, daca acest lucru este necesar. Terapia cu esente florale Bach urmareste inlaturarea cauzelor bolilor. Totul porneste de la stravechea conceptie ca bolile corpului fizic, in marea lor majoritate, isi au cauza in corpul mental sau in corpul emotional. Aceasta conceptie este confirmata, in zilele noastre, prin cercetarile intre­prinse in domeniul psihoneuroimunologiei. De aici, rezulta faptul ca, pentru vindecare, actul terapeutic trebuie sa se orienteze, in primul rand, spre inlaturarea cauzelor care au provocat boala.

"Restabilindu-i armonia, organismul stie ce are de facut. Important este sa se rezolve cauzele, iar daca efectele bolii asupra organismului nu sunt ireversibile, inseamna ca boala a disparut", ne spune Alexandru Pap.

• Motive de bucurie

Doamna Anica C. are 70 de ani si este din Bucuresti. De peste 8 ani, nu a mai iesit din casa, deoarece ii era frica sa mearga singura, pe strada. S-a prezentat la cabinet insotita de sotul si de o sora a ei. In urma tratamentului cu esente florale Bach, care a durat doar doua saptamani, a iesit singura din casa. Primul drum l-a facut la cabinet, pentru a multumi terapeutului Alexandru Pap.

Domnul Dan O. din Targu Mures are 29 de ani. A venit la terapeut pentru ca un stres puternic l-a adus in pragul impotentei sexuale. Timp de aproximativ sase saptamani a urmat tratamentul cu esente florale, dupa care problema sexuala pe care o avea i-a disparut.

Ina N., de 23 de ani, din Suceava era anorexica. "Atunci cand a venit la cabinet, arata jalnic. Dadea impresia ca nu mai are mult de trait. La insistentele mamei, a urmat cu constiinciozitate tratamentul cu esente florale", ne precizeaza Alexandru Pap. Ina renuntase la studiile universitare, dar, dupa ce a urmat tratamentul cu esente, i-a revenit pofta de viata, si-a reluat studiile universitare, este optimista si plina de energie.

Andre W., din Heidelberg, are 55 de ani. Era bolnav de diabet, fara a fi dependent de insulina si se trata cu ajutorul regimului alimentar si al ceaiurilor. A urmat tratamentul cu esente florale timp de 35 de zile, dupa care glicemia a revenit la valori normale. Acum, dupa aproape doi ani, analizele lui au valori normale, fara a urma nici un alt tratament.

Elisse Kraft© Somavita 1999-2012

< Inapoi