:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 


 

< Inapoi

    Articole publicate despre vizualizarea aurei


Revista "Taifasuri" nr.34/13.10.2005

"Beatrice Niculita vede aura si trateaza prin mijloace naturale"

Inca din copilarie, Beatrice Niculita poseda, dupa cum sustine ea, capacitatea rara de a vedea invelisurile energetice ale cor­purilor, denumite "aura". Ea a reusit sa-si desavarseasca acest har dupa ce a urmat diferite cursuri, cum ar fi acela de bioenergoterapie al scolii ruse Bidova, unde predau profesori din Ucraina si Rusia, cursul de bioenergoterapie de la UNITEH s.a. De asemenea, Beatrice este absolventa a Fa­cultatii de Parapsihologic si Stiinte Cognitive, din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.

O perioada de timp a lucrat in medii me­dicale. La Policlinica Stirbei Voda a avut prilejul sa isi verifice capacitatea de diagnosticare pe aura pacientilor, prin compararea a ceea ce vede ea, cu ceea ce scrie pe fisa medicala a pacientilor.

Beatrice a facut nenumarate studii de caz, a facut cercetare si se perfectioneaza continuu. 

Vizualizeaza si interpreteaza aura

Aura fiintelor poate oferi informatii exacte cu privire la starea actuala de sanatate a tuturor organelor si zonelor corporale. In ace­lasi timp, poate oferi informatii privind predispozitiile pacientului pentru imbolnavirile viitoare, indiferent ca este vorba despre boli usoare sau boli deosebit de grave. Tot din aura poate obtine informatii cu privire la socurile emotionale sau la anumite rani pe care pacientul le-a suferit.

Mai mult decat atat: aura energetica ofera informatii exacte si asupra trasaturilor de caracter ale persoanei diagnosticate.

Sa luam cateva exemple:

  • Diagnosticarea cancerului pe aura ener­getica se poate face, practic, imediat. Nu este nevoie de metode invazive, ca recoltarea de material biologic, si nu este nevoie de timp indelungat. Cancerului ii corespunde in aura o culoare de neconfundat.
  • Diagnosticarea parazitozelor necesita, de obicei, fie analize repetate, de tip coproparazitologic, fie o procedura mai scurta, dar deosebit de neplacuta, adica drenajul biliar, insa, pe baza vizualizarii aurei, diagnosticuul de parazitoza se pune imediat. Existenta acestor paraziti, de orice fel ar fi ei, inclusiv lambliaza (giardia), este evidentiata printr-o culoare specifica a aurei energetice.
La fel de rapid se pot depista, prin vizualizarea si interpretarea aurei, infestarile cu trichomonas si candida, precum si infectiile cu streptococi sau cu stafilococi.
  • Prin aceeasi metoda rapida se poate evi­dentia existenta unor chisturi, fibroame, a calculilor biliari sau urinari. De asemenea, Beatrice poate preciza, in toate cazurile, dimensiunile respective.
  • Deficientele de minerale sau de vitamine pot fi depistate.
  • Urmarind fluxul energetic din componenta aurei, se pot vedea cu precizie chiar si deplasarile abia perceptibile ale unora din vertebre fata de pozitia lor normala.
  • Vizualizarea si interpretarea aurei ener­getice permit diagnosticarea fara echivoc a afectiunilor psihice si a trasaturilor de caracter. 

Fara iradieri, intepaturi sau incizii

Pacientul sta in picioare, in fata unui perete alb, imaculat. Beatrice, aflata la o distanta de aproximativ patru metri, ii priveste aura, intai din fata, apoi din profil si din semiprofil. Se­dinta dureaza circa 15 minute.

Pentru ca rezolutia sa fie clara, este reco­mandabil ca pacientul sa fie imbracat cu haine uni si de culoare inchisa.

Avantajele unei astfel de diagnosticari sunt evidente prin faptul ca pacientul nu este supus unor iradieri, nu i se recolteaza probe biologice, ceea ce ar presupune intepaturi, incizii, chiuretari etc, si nici nu este nevoit sa se dezbrace.

In timpul diagnosticarii, Beatrice are un dialog deschis cu pacientul, incerand sa detemine cauzele psihice ale suferintelor existente.

De asemenea, se pot observa predispozitiile pacientului pentru anumite boli si i se sugereaza solutiile optime pentru inlaturarea acestora.

Dupa diagnosticare, urmeaza recoman­darile terapeutice pe care pacientul le va apli­ca singur. Terapeuta prescrie, dupa caz, bai, macerate, infuzii, decocturi de plante, argila, produse apicole, pe care pacientul si le procura de la magazinele de specialitate.

Beatrice porneste de la realitatea ca nu exista pacienti identici si de aceea produsele se testeaza pentru fiecare in parte. Aceste testari se refera la efectul produsului sau al procedurii terapeutice, la dozajul zilnic, sau la durata tratamentului.

Chipul terapeutei se lumineaza ori de cate ori primeste telefoane de multumire de la fostii ei pacienti.

Elisse Kraft©
Somavita 1999-2012

< Inapoi