:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 

Biografii:

 

 

Articole publicate:

  

< Inapoi

    Articole publicate despre diagnosticare si terapii


Revista "Taifasuri" nr.70 din 03.05.2007

"Interactiunea cu aura pacientului"

Vizualizarea aurei umane si urmarea unui tratament cu produse naturiste testate in prealabil in functie de compatibilitate cu pacientul, reprezinta tehnici bine puse la punct de terapeuta Beatrice Niculita si de dr. ing. Alexandru Pap. Diagnosticarea se face cu usurinta prin vizualizarea aurei. Anumite afectiuni ce pot aparea in corpul fizic sunt deja prezente in corpurile subtile superioare si pot fi descoperite prin tehnicile de vizualizare, prevenind astfel instalarea unei probleme de sanatate. Afectiuni (precum chisturile ovariene, afectiuni provenite din imunitatea slabita sau stari de agorafobie au fost rezolvate cu succces. 

Si-a valorificat darul de a vizualiza aura lucrand alaturi de medici

Beatrice Niculita a avut capacitatea de a vizualiza aura inca din anii copilariei; intalnirea cu o terapeuta de succes a reprezentat insa momentul in care a constientizat faptul ca are aceasta capacitate. „Mi-a spus ca am capacitati foarte mari si ca ar fi bine sa urmez un curs" a povestit terapeuta. Sfaturile primite au fost repede urmate, astfel ca inca din anul 1996 Beatrice Niculita activeaza intr-un domeniu special. Terapeuta si-a perfectionat capacitatile de vizualizare a aurei pentru prima data prin cursurile Bidova, unde a fost indrumata de profesori romani, dar si din Rusia. Si-a valorificat darul, mai tarziu, muncind alaturi de medici. A absolvit cursurile universitare de parapsihologie ale Universitatii Ecologice din cadrul Centrului de cercetari biogeofizice si, timp de sase ani, a predat secretele tehnicilor de bioenergoterapie. Din 1999, Beatrice Niculita si-a deschis un centru de terapie, diagnosticarea prin vizualizarea aurei, si terapii complementare fiind aici aplicate cu succes. 

Diagnosticarea se face in functie de aura fiecarui om

Vizualizarea nemijlocita a aurei presupune observarea si interpretarea corpurilor si centrilor bioenergetici. Acestia sunt formati din particule incarcate cu energie, care se afla in miscare si, in functie de viteza pe care o au, anumite culori apar in aura. Pentru ca un organism sa poata fi considerat sanatos, straturile energetice ar trebui sa fie armonioase ca dimensiuni, aparitia unor minusuri/surplusuri, blocaje sau a unor pierderi energetice conducand spre diferite afectiuni. Inainte de a fi consultat, pentru ca diagnosticul in functie de aura sa fie cel mai corect, Beatrice Niculita le recomanda pacientilor sa poarte haine de culoare inchisa, astfel incat sa se creeze un contrast cu peretele alb, iar structura si culorile aurei sa fie bine observate si interpretate. Un foarte mare accent se pune pe prevenirea unor eventuale boli, pentru ca foarte multe afectiuni pot aparea in corpurile subtile superioare inainte de a se instala in corpul fizic. Tratamentele indicate presupun folosirea unor produse naturiste, pacientul fiind invatat cum sa respecte indicatiile primite. Fiecare om ajuns in cabinetul terapeutei primeste tratamentul testat in prealabil pentru a fi compatibil cu rezultatele obtinute in urma vizualizarii aurei. Procesul de vindecare nu presupune urmarea unui program de sedinte la cabinetul terapeutei Beatrice Niculita, tratamentul fiind urmat de pacient de acasa, in functie de indicatiile primite.

 Locul de munca si de odihna poate fi testat prin biodetectie

Munca in echipa cu dr. ing. Alexandru Pap, specialist in tehnicile de biogeofizica, bioenergoterapie, reflexoterapie sau terapia prin esente florale Bach, a dus la obtinerea unor rezultate spectaculoase de foarte multe ori. Alexandru Pap testeaza prin metode de biodetectie locul de odihna si de munca din punct de vedere al radiatiilor geopatogene, precum si remediile folosite, dozarile si durata tratamentului. „Daca locul de munca sau locul de odihna e sub influenta unor radiatii patogene, in timp, organul mai slab cedeaza", a povestit dr. ing. Alexandru Pap. Atat timp cat omul este sub influenta unor "astfel de radiatii, tratamentele dau de obicei doar rezultate trecatoare, de aceea este recomandat ca, inainte de a incepe orice proces de insanatosire, locul de odihna sau de munca sa fie verificat prin metodele de biodetectie si, daca este cazul, sa fie protejat.

Alexandru Pap si Beatrice Niculita sunt de asemenea foarte familiarizati cu esentele florale Bach, care actioneaza impotriva unor stari de disconfort la nivel psihic, ce pot imbolnavi corpul fizic. Teama de lucruri concrete, teama neprecizata, socurile emotionale si multe alte stari de disconfort psihic pot fi tratate prin intermediul remediilor florale Bach. Acestea sunt de asemenea un adjuvant important in toate bolile psihosomatice, diabet, ulcer, gastrita si altele. „Succesul tratamentelor cu esente florale depinde de alegerea lor corecta", a povestit Alexandru Pap. „Testele psihologice care se fac contin intotdeauna o anumita doza de subiectivism, de aceea la noi remediile se testeaza pe baza interactiunii aurei pacientului cu aura esentei".

 „Toate afectiunile raspund la tratament daca sunt respectate indicatiile"

De-a lungul carierei, terapeuta Beatrice Niculita a ajutat la ameliorarea unor stari grave ale pacientilor. Printre cazurile marcante intalnite se numara si cel al unui copil cu o imunitate foarte slabita. Micutul suferea adesea din cauza gripei, a bronsitei sau a unei infectii urinare. Mama baiatului a fost invatata sa ii administreze tratamentul cu ceaiuri si produse naturiste in lunile septembrie si februarie. Ani buni au trecut de atunci, baiatul fiind acum mare, iar problemele avute din cauza unei imunitati slabite au disparut in totalitate. In cabinetul lui Beatrice Niculita a ajuns si un copil diagnosticat de medici cu epilepsie, dar care in realitate era infestat cu Giardia. Pacientul era foarte slabit, insomniile si lesinurile repetate spunandu-si cuvantul, dar, dupa doar sase luni de tratament naturist, baiatul s-a vindecat. Foarte multe femei avand chisturi ovariene au cerut ajutorul terapeutei, cazul unei doamne cu un chist de 3 cm, cu o menstra neregulata si cu dureri puternice fiind rezolvat cu succes. Esentele florale Bach au dat si ele de nenumarate ori rezultate excelente. O pacienta suferind de agorafobie (teama de multimi), care initial a fost adusa de intreaga familie la cabinet, s-a vindecat de aceasta boala, la doar o saptamana dupa inceperea tratamentului ea reusind sa apeleze chiar la transportul in comun. Un alt caz marcant pentru dr. ing. Alexandru Pap a fost cel al unei domnisoare, studente la Facultatea de Medicina, care, din cauza anorexiei, a ajuns pana la a renunta la studii. Remediile florale Bach au ajutat-o insa foarte mult, in urma tratamentului ea revenindu-si in mod spectaculos si reluandu-si cursurile.

Rezultatele obtinute, cea mai mare multumire

Rezultatele pozitive obtinute de Beatrice Niculita si de Alexandru Pap nu au intarziat niciodata sa apara. Satisfactiile celor doi au la baza vindecarile pacientilor care au trecut pragul cabinetului. Cei mai multi pacienti vin trimisi de cei care au cunoscut efectele pozitive ale tratamentelor efectuate pe baza indicatiilor primite, acest lucru dovedind ca oamenii au cu adevarat incredere in tratamentele oferite. Rezultatele nu s-au facut simtite uneori din cauza nerespectarii indicatiilor primite privind metodele de protejare a esentelor florale si a modul lor de administrare. Tehnicile de vizualizare si interpretare a aurei, terapiile cu esente florale, metodele de analiza Feng Shui si tehnicile de osteopatie vin in ajutorul pacientilor.

Andreea Niculae


© Somavita 1999-2012

< Inapoi