:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 


 

< Inapoi

    Articole publicate despre vizualizarea aurei


Ziarul "Libertatea" nr.5381/03.05.2007

" 'Citeste' bolile in aura energetica"

Beatrice Niculita pune diagnostice doar privindu-i pe oameni

Dimitria (32 ani) si Adrian Puchiu (37 ani) formau in urma cu sase ani o familie obisnuita de bucuresteni. Cu toate ca erau sanatosi din punct de vedere fizic, nu reuseau sa aiba copii. Au apelat la o 'cititoare' in aura energetica, iar problemele s-au rezolvat.

 

'Ma simteam foarte obosita, ne-a marturisit Dimitria. Sotul meu, la fel, era suprasolicitat la munca si ajunsese sa vorbeasca noaptea in somn. Cred ca tot acest stres ne-a afectat, pentru ca ne doream foarte mult un copil, insa acesta se lasa asteptat'. Medicii ridicau din umeri, fara sa le poata spune de ce. Tinerii nu sufereau de afectiuni majore, doar Dimitria avea o usoara dereglare hormonala cauzata de stres si o deficienta a sistemului circulator.

'Am aflat de la o cunostinta de psihologul care poate stabili compatibilitatea persoanelor analizandu-le aura. Ne-am gandit sa incercam si noi. Beatrice a descoperit, uitandu-se la aurele noastre, ca avem o dereglare in planul subtil, o disfunctie energetica pe care am reusit s-o reglam prin tratamentul indicat, cu ceaiuri si esente florale. La cateva luni, miracolul s-a produs. Acum avem o fetita, Andreea, de 4 ani. Ei i-a urmat Matei, care are un an si cinci luni.'

Adrian e convins ca acest tratament le-a schimbat viata.

In aura energetica se poate 'citi' starea corpului fizic caruia ii apartine. Straturile de energie se schimba de la o stare psihica la alta, au culori diferite. Psihologul Beatrice Niculita se confrunta cel mai des cu paciente care au dezechilibre hormonale si afectiuni ginecologice. 'Atunci cand cei doi sunt facuti unul pentru celalalt aurele lor energetice se unesc si au culoarea roz. La ceilalti, culorile sunt mai inchise. Cum procedez? Ii pun pe amandoi sa stea fata in fata si le cercetez aurele. Daca observ dereglari, inseamna ca acolo trebuie intervenit intr-un fel. Trebuie schimbat ceva in viata lor', explica Beatrice.

 

Beatrice este "mai buna" decat un tomograf

Psihologul Beatrice Niculita, din Bucuresti, foloseste cu succes aceasta metoda de diagnosticare inedita, cu  excelente rezultate. Femeia are capacitatea de a vedea cu ochiul liber 'aura' fiecarui om in parte, adica invelisurile energetice ale corpului, si poate stabili pe baza acestei observatii afectiunile de care sufera sau va suferi o persoana. Aura ofera informatii pretioase privitoare la starea de sanatate a unui om. Incurajata de cativa dintre profesorii ei, Beatrice a inceput sa studieze serios, colaborand in acelasi timp si cu medici specialisti. Dupa zeci de teste, ei au observat ca in cazul diagnosticarii unor pacienti pentru care ei aveau nevoie de aparate (ecograf, encefalograf, tomograf) Beatrice 'vizualiza' si interpreta aura energetica doar uitandu-se la bolnavul respectiv.

 

Beatrice Niculita afirma ca poate oferi date exacte despre starea de sanatate a tuturor organelor si zonelor corpului uman. 'Mai mult decat atat, aura energetica da date exacte si despre trasaturile de caracter ale persoanei diagnosticate. Stiu daca pacientul e zgarcit, fricos, rau, carcotas sau posesiv. Tot prin aceasta metoda rapida vad chisturile, fibroamele uterine sau calculii biliari si urinari', explica terapeuta.  Aura ii 'tradeaza' si pe cei care lucreaza mult la computer. Imunitatea lor este afectata, desi ei nu simt decat atunci cand este prea tarziu.

Razvan MateescuSomavita 1999-2012

< Inapoi