:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 


 

< Inapoi

Articole publicate despre vizualizarea aurei


Revista "Femeia" din august 2001

"Lumina sperantei"

Beatrice Niculita poseda inca din frageda copilarie capacitatea rara de a vedea invelisurile energetice ale corpurilor (denumite aura) in toata frumusetea lor coloristica. Aura energetica ofera informatii vaste privind atat starea corpului fizic caruia ii apartine, indiferent ca este vorba de obiecte neinsufletite, de plante, de animale sau de oameni, cat si privind interactiunile acesteia cu mediul ambiant.

Incurajata de unii dintre fostii ei profesori, Beatrice s-a dedicat studierii aurei energetice umane, colaborand in acest scop si cu medici cu inalta pregatire profesionala. Acestia din urma, la inceput sceptici, au supus-o la numeroase teste care au constat, printre altele, in diagnosticarea unor pacienti pentru care ei dispuneau de radiografii sau ecografii si de rezultatele unor analize medicale complexe. Diagnosticul realizat prin vizualizarea si interpretarea aurei energetice a coincis, in marea majoritate a cazurilor, cu cel al colectivului de medici, confirmandu-se astfel valoarea medicala a acestei proceduri.

Pentru a realiza performanta de a putea interpreta cele vazute in aura energetica, Beatrice a trebuit sa depuna o vasta munca de cercetare, cu multa rabdare si perseverenta. Astfel, a reusit sa inteleaga semnificatiile tuturor particularitatilor intal­nite in aura. 

Diagnosticare prin vizualizare si interpretarea aurei energetice

Ea poate oferi informatii exacte privind starea actuala de sanatate a tuturor organelor si zonelor corpului uman, informatii privind predispozitiile pacientului pentru imbolnaviri viitoare, indiferent ca este vorba de boli usoare sau de unele deosebit de grave (precum osteoporoza sau diversele forme de cancer), dar si informatii privind socurile emotionale, precum si anumite raniri fizice care au afectat in trecut pacientul. Mai mult decat atat: aura energetica ofera informatii exacte si asupra trasaturilor de caracter ale persoanei diagnosticate.

Se stie ca efectuarea unei biopsii pentru diagnosticarea cancerului in cazul unei tumori, de exemplu, presupune recoltarea de material biologic implicand anumite riscuri si necesita un timp relativ indelungat. Cancerului ii corespunde in aura o anumita culoare care nu poate fi confundata. Deci diagnosticarea cancerului pe aura energetica se poate face practic imediat.

Diagnosticarea unei lambliaze (giardia) necesita, de obicei, fie analize repetate, fie o procedura mai scurta, dar mult mai neplacuta: drenatul biliar. Pe baza vizualizarii aurei, diagnosticul de lambliaza se poate pune imediat. Existenta acestui parazit este evidentiata printr-o culoare specifica. Tot rapid se pot diagnostica prin vizualizarea si interpretarea aurei energetice infestarile cu trichomonas si candida, precum si infectiile cu streptococi si cele cu stafilococi.

Prin aceeasi metoda rapida se poate evidentia existenta unor chisturi, a unor fibroame si a unor calculi biliari si urinari, putandu-se  preciza,  in toate cazurile,  si dimensiunile respective.

Mai pot fi evidentiate deficitele de calciu, de magneziu, de fier si altele.

Vizualizarea si interpretarea aurei energetice permit si diagnosticarea imediata, fara echivoc, a stresului psihic, a stresului electromagnetic si a virozelor, psihozelor si a tulburarilor de personalitate.

Urmarindu-se fluxurile de energie subtila din componenta aurei de-a lungul coloanei vertebrale, se pot vedea cu precizie chiar si deplasarile abia perceptibile ale unora din vertebre fata de pozitia lor normala.

Cum se procedeaza? Pacientul, sta in picioare, in fata unui perete alb imaculat, iar Beatrice ii priveste aura de la o distanta de circa 4 metri, intai din fata, apoi din profil si din semiprofil. Procedura dureaza, in medie, circa 15 minute. Pentru a avea o rezolutie clara, este recomandabil ca pacientul sa fie imbracat in haine de culoare uni, evitandu-se albul si nuantele deschise. Pe langa cele deja mentionate, avantajele unei astfel de diagnosticari sunt evidente. Pacientul nu este supus unor iradieri, nu i se recolteaza probe biologice (ceea ce presupune intepaturi, incizii, chiuretari etc.), nu se dezbraca.

In timpul diagnosticarii, printr-un dialog deschis, se incearca determinarea cauzelor psihice ale suferintelor existente, precum si a predispozitiilor pentru imbolnaviri, sugerandu-se solutii pentru inlaturarea acestora.

Dupa diagnosticare se fac recomandari terapeutice pe care pacientul urmeaza sa le si aplice, in majoritatea cazurilor, singur. Se prescriu, dupa caz: macerate, infuzii, decocturi de plante, produse apicole, terapii cu argila folosita intern si extern, bai de tot felul, tonice si drenoare pe care si le prepara pacientul insusi dupa retetele care i se pun la dispozitie. Suferindul este instruit sa-si faca masaj reflexogen.

Pornindu-se de la realitatea ca nu exista pacienti identici, toate produsele se testeaza pentru fiecare in parte. Testarile se refera la efectul produsului sau procedurii terapeutice, la dozele zilnice, la durata tratamentului, la eventuala ciclicitate a unor tratamente si altele. Pentru inlaturarea starilor de disconfort psihic ce duc la imbolnaviri se recomanda pacientului folosirea esentelor florale. Pentru alegerea esentei sau a esentelor cu eficienta maxima, Beatrice analizeaza interactiunea aurelor. Urmeaza stabilirea dozelor prin metode de biodetectie, cu ajutorul pendulului. S-au obtinut rezultate foarte bune in tratarea: tulburarilor hormonale (mastite, mastoze, chisturi ovariene, fibroame, hipo si hipertiroidii), gastrite, ulcere, dischinezii biliare, nisip si calculi biliari si renali, hipocalcemii, infectii de diverse tipuri si avand diverse localizari, parazitoze si multe altele.

Chipul terapeutei parca se lumineaza cand ne relateaza cateva dintre numeroasele succese terapeutice obtinute.
  • Adriana P avea o nevroza de care nu reusea sa scape, in ciuda faptului ca o consultasera mai multi medici. Prin analiza aurei si a starilor sufletesti care-i puteau perturba armonia interioara, Beatrice Niculita a ajuns la concluzia ca fata a suferit un soc nervos la 11 ani, cand a asistat la un accident rutier. Terapia cu esente florale recomandata de profesorul Pap a fost salvatoare: dupa primele 10 zile ticurile s-au redus considerabil,  iar dupa doua saptamani au disparut complet.
  • Terapia cu esente florale l-a ajutat pe Mihai S., de 12 ani, sa se vindece de enurezis dupa numai 3 saptamani. Toate tratamentele anterioare nu dadusera rezultate. Cei doi terapeuti au examinat, pe rand, posibilele cauze ale bolii; pana cand au constatat ca baiatul se teme de intuneric si i-au administrat terapia adecvata.
  • Emil D. a fost tratat timp de 6 saptamani la Spitalul nr. 9 din Bucuresti, suferind de o depresie profunda. Era sceptic atunci cand a venit pentru tratament la cei doi terapeuti. Prin vizualizarea aurei sale s-a descoperit adevarata cauza a bolii: o veche giardioza, netratata corespunzator. S-a vindecat dupa ce a urmat tratamentul prescris.
  • Daniela C. facuse o gastrita in urma relatiilor tensionate indelungate la locul de munca. Tratamentul prescris si mai ales schimbarea serviciului i-au refacut sanatatea.
  • Doina L. era propusa pentru operatie, suferind de mastita. Analiza pacientei a evidentiat cauza bolii: neavand copii, decisese impreuna cu sotul ei sa infieze o fetita de la orfelinat. Se atasasera de copil, dar cand actele de infiere au fost gata, au aflat cu stupoare ca fusese incredintata cu doar cateva zile inainte unor straini, desi se cunostea demersul lor. Socul emotional a cauzat boala femeii. Prin tehnici de desensibilizare, pase energetice, recuperare fizica (prin cataplasme cu argila, tratament cu plante) s-a vindecat.
  • Paulei C. i se recomandase operatia, suferind de cancer mamarin faza incipienta. Dupa tratamentul prin terapii alternative, chiar chirurgul care urma s-o opereze a constatat, cu uimire, ca nu mai este necesara interventia chirurgicala. 

Cei doi terapeuti au redat sanatatea si speranta multor oameni, majoritatea optand pentru terapiile alternative dupa ce tratamentele clasice n-au dat rezultate.

Lucrand in tandem se amplifica practic calitatile fiecaruia: empatia, tenacitatea, perseverenta de Leu ale sufletistei Beatrice Niculita se imbina armonios cu calmul, toleranta, intuitia de Peste caracteristice profesorului Pap. Numitorul lor comun: bucuria traita cand alina impreuna suferintele bolnavilor.©
Somavita 1999-2012

< Inapoi