:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

< Inapoi

    Articole publicate despre energetica


Revista "Acasa Magazin" nr.186/2002

"Pericolele radiatiilor geopatogene"

Alexandru Pap determina starea de sanatate a omului dupa pozitia locului de odihna si de munca. Daca acestea sunt sub influenta, invizibila, a radiatiilor geopatogene, starea de sanatate va fi afectata din ce in ce mai mult.

„Vanatorii de demoni terestri"

In China nu aveai voie sa-ti construiesti casa pana nu venea asa-zisul „vanator de demoni terestri" ca sa-ti verifice locul. Daca sub locul de odihna sau la locul de munca exista o vana de apa curgatoare, atunci, in timp, campul magnetic foarte slab creat de aceasta creeaza probleme de sanatate. Daca ai nesansa ca sub locul de munca si cel de odihna sa existe doua astfel de vane care se incruciseaza la diferite adancimi, atunci pe verticala intersectiei apar mai multe probleme grave. In afara acestor radiatii create de apele subterane, reteaua Hartmann, care inconjoara intregul glob, este formata din ziduri verticale, invizibile, cu grosimea de 19-20 cm. Unele dintre componentele retelei au orientarea est-vest si se succed la intervale de 2,5 metri; celelalte sunt orientate pe directia nord-sud si se succed la intervale de 2 metri. Periculozitatea maxima o prezinta zonele situate Ia intersectiile „zidurilor" retelei Hartmann cu locul de odihna si cel de munca, intersectii numite „noduri geopatogene".

Ameteli, stres - de ce?

Daca locul de munca sau cel de odihna se afla sub influenta radiatiilor geopatogene, simptomele sunt usor de recunoscut: insomnii, stare de oboseala dupa trezire, uneori mai accentuata decat a fost la culcare, ameteli, dureri de cap, irascibilitate, lipsa elanului si a dorintei de munca, senzatie de rece in anumite zone ale corpului. Cu timpul, dupa luni sau ani de zile, in functie si de alti factori (stres, mod de viata, alimentatie), organele incep sa cedeze treptat, devenind tot mai sensibile. Pot aparea: raceli frecvente, gastrite, ulcere, migrene, dureri osoase, astm bronsic, chisturi cu diverse localizari, tulburari cardiace, probleme genitale si multe altele.

Determinari in biodetectie

„Pot face determinari in biodetectie. Exista diverse metode care permit sa se determine aceste radiatii geopatogene. Unele persoane sunt in masura sa le vada, altele sa Ie palpeze. In dormitoarele noastre din blocurile construite in ultimii 50 de ani nu avem prea multe posibilitati sa facem aceste mutari. Dar trebuie sa incercam."

Tratamente medicale

Rezultate sunt trecatoare, atata timp cat omul sta sub influenta acestor radiatii. „La noi in cabinet, diagnosticarea incepe cu verificarea locului de odihna si de munca pe baza imprimarii energetice pe corp. Daca dormi in acelasi loc de odihna timp de o luna ti se imprima urma acestor „ziduri" energetice. Aceasta urma poate fi detectata si i se spune fiecaruia in parte ce are de facut. Pacientii trebuie sa stie in timpul tratamentului sa se protejeze, prin diverse metode. Totul depinzand de la caz la caz."


©
Somavita 1999-2012

< Inapoi