:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 

 
Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 


 

 

< Inapoi

Articole publicate despre vizualizarea aurei


Revista "Acasa" din 16.09.2002

"Priviri care stabilesc diagnostice"

Terapeuta Beatrice Niculita a invatat, experimentand pe propriul corp, sa citeasca aura. "Nu am o stare de meditatie. Eu pur si simplu vad aura"

Interpretarea aurei este dificila. Talentul acesta exista si la copii, in stare latenta. Exista copilasi de 3-4 ani care vad aura si nu stiu cum sa o interpreteze. Iar parintii ii suspecteaza de faptul ca au o imaginatie mult prea bogata. N-am avut nici un fel dt cunostinta despre energiile subtile si terapeuta Cazacu mi-a zis ca eu am niste capacitati foarte mari. Ea m-a indrumat sa lucrez cu ochii si nu cu palmele. Am ajuns la nivelul actual fara ajutorul nimanui. Nu am gasit nici un terapeut care sa-mi dea indicatii la vizualizare."


Aura si straturile ei

Aura are mai multe straturi energetice, dispuse in interiorul corpului fizic. Exista stratul energetic emotional, care cuprinde toata sfera emotiilor, pe care le are o persoana: pozitive sau negative. Apoi urmeaza stratul mental, care cuprinde sfera de idei, capacitatea mentala, precum si anumite talente ale persoanei respective. Spre exemplu, la o persoana care este doctor, terapeut si psiholog, acest strat este vizibil si este de culoarea verde. Astralul da relatii despre legaturile karmice ale persoanei, o viata pe care a avut-o in trecut. Nu se poate spune daca o persoana este un bun medium sau nu. Stratul spiritual ne spune daca persoana este inzestrata spiritual sau nu. Pentru un preot, acest strat spiritual este foarte dezvoltat, de la culoarea mov deschis si pana la violet. N-am vazut cazuri de violet inchis, aceasta culoare este pentru sfinti. Si pana acum n-am vazut asa ceva pe pamant." Atunci nu mai vorbim de strat si nici de forma corpului fizic, ci de o intreaga tesatura energetica, care ne uneste pe noi cu lumea inconjuratoare.


Centrii energetici

Au o forma turbionara si sunt in numar de 7, dispusi in zona anumitor glande cu secretii interne si fiecare are functia de a hrani energetic organele interne. In momentul in care acest centru nu functioneaza se produce o anomalie pe unul sau mai multe organe. Fiecare chakra trebuie sa lucreze in armonie. Un om care are un centru energetic mai putin deschis, poate sa mearga la un terapeut care sa-i deschida chakra. Daca ea este inchisa, omul este bolnav. Nu se poate deschide brusc, ci treptat si prin eforturi propii. Atunci trebuie sa dai drumul la fluxul de energie si te vei simti cu mult mai bine. Chakra tine de personalitatea omului. Daca nu functioneaza foarte bine centrul energetic Vishuda, are un exces, blocaj sau pierdere energetica. Atunci inseamna ca nu functioneaza bine. In momentul acela se poate produce o dereglare la nivelul calciului sau al tiroidei.


Nu
se pot trata

Astmurile bronsice care au o vechime mai mare de 2 ani, hemiparezele mai vechi de un an, afectiunile neuronale, psihozele, schizofreniile si paranoia, cancerele in faza de metastaza.

Raluca HelgiuSomavita 1999-2012

< Inapoi