:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 


 

< Inapoi

Articole publicate despre vizualizarea aurei


Revista "20Ani" din ianuarie 2003

"Vezi tu ce nu se vede?"

Stiam ca urma sa ajungem la Centrul Medical pe care psihologul Beatrie Niculita il conduce si care foloseste terapii mai putin obisnuite, tocmai de aceea am regretat ca Florin (curajosul nostru sofer) nu era disponibil ca sa vina cu noi si, la o adica, sa testam pe pielea lui oarece metode neconven­tionale. Cu Sebi alaturi am luat un taxi si iata-ne pe langa Radiodifuziune unde, la o poarta rosie, zaresc firma pe care o caut. la sa vedem noi ceea ce nu se vede... 

Scrie pe usa ca diagnostichezi pe aura si nu m-am prins, cine-i Aura asta?

Aura este, de fapt, totalitatea campului bioenergetic al pacientului, si in aura se pot observa diverse culori, forme, excese - minusuri sau surplusuri energetice. Iar in functie de asta se poate stabili un diagnostic.  

Cum anume faci?

Privesc aura cu ochiul liber.  

Cum de vezi tu aura, ti s-a intamplat ceva anume, sau ce?

Nu mi s-a intamplat nimic, n-am avut nici o „revelatie", e un talent natural, asa cum pictorii au talentul sa picteze, ziaristii sa interogheze (hmm...), asa si eu am talentul asta. M-am nascut cu el.  

Ai putea sa-l „localizezi"? E vorba de aparatul vizual sau de perceptie de alta natura?

Poate ca este si de o alta natura perceptia, dar legatura cu aparatul vizual e clara. Exact nu stiu nici eu.  

Cata stiinta e intr-o astfel de capacitate?

Am colaborat inainte cu medici, in Policlinica Stirbei Voda si, pe baza diagnosticelor, am putut sa fac verificari si observatii care m-au dus la concluzii pertinente. In proportie de 90% s-au adeverit raspunsurile mele, deci e stiintifica treaba.  

N-ai fost tentata sa te crezi putin extraterestra?

Nu, sunt cat se poate de terestra!  

Deci vine omu', il privesti si vezi niste lucruri...

Studiez centrii energetici...  

Astia pe unde-s?

La cativa centimetri de corp...  

Ti s-a intamplat sa-ti vina un pacient cu un biocamp care sa iasa prin pereti?

Nu. Important este nu ca aura sau campul energetic sa fie mare, de 50 metri, ci ca aceste corpuri - emotionalul, mentalul, astralul... sa fie in armonie.  

Cate corpuri de astea sunt intr-o aura?

Sase, cu fizicul, sapte. (Aoleu, ce inghesuiala trebuie sa fie pentru Bety in autobuz!)  

Si, dupa ce vezi, ce faci?

Dau tratament pe baza de ceaiuri si, daca exista o cauza psihologica - majoritatea au o astfel de problema mentala, se mai da si tratament cu esente Bach. Poate fi vorba si de un blocaj legat de locul unde este amplasat patul pacientului...  

Vin oamenii cu patul?!!

Nu, se masoara pe respectiva persoana, pe amprenta energetica.  

Purtam o amprenta din toate dormitoarele prin care am fost?!!

Daca se sta cel putin doua luni, se capata o amprenta energetica, fie ca e vorba de dormitor sau de locul de munca, unde avem scaunul pozitionat in acelasi loc. De vina sunt radiatiile care vin din interiorul pamantului si pot fi nocive pentru om.

Ah, nodurile Hartmann [ma dau eu desteapta]...

Da, mai cunoscute sub denumirea de Coltii Dragonului - blocuri energetice de circa 60 cm, sau pereti energetici care se repeta din doi in doi metri pe toata suprafata terestra, iar intersectia dintre doi astfel de pereti poate fi foarte daunatoare.  

Ai vazut vreodata aura unui indragostit?

Foarte multe persoane, cupluri, vin la mine si impreuna si separate.  

Adica dupa divort?

Adica, pe rand... Compatibilitatea sexuala se poate pune in evidenta pe aura. De obicei, cuplurile care nu reusesc sa faca un copil vin sa vada de ce sunt sterile. Si este important sa vina in cuplu pentru a studia daca el si ea sunt compatibili si din punct de vedere emotional, mental, pe toate planurile.  

Si ce vezi acolo??? Spune-ne noua, bietilor muritori...

De exemplu, vine Ion cu Maria si... Unii pacienti se iubesc, dar unul din ei este mai refractar, aura este mai retractila... Recunoaste ca rar iubesc doi la fel de mult... S-au intamplat si cazuri de-astea.  

Adica ai intalnit si romani fericiti?!!

Da, am intalnit.

Si ce-ai vazut?

Se unesc aurele - a lui si a ei - pe toate planurile. E un spectacol frumos, dar rar.  

Le pui tu bioenergie la cei cu probleme?

Nu, eu nu lucrez cu bioenergie, pentru ca e mai complicat. Folosesc o metoda oarecum similara care dizolva blocajele energetice, in cazuri de depresii, anxietati, tendinte de dominare, dependenta de partener etc. (...va explic eu mai incolo cum face, ok?)  

Se intampla sa vezi biocampurile si fara sa vrei?

De obicei vad in momentul cand persoana are in spate un fundal de culoare alba, pentru ca asta ajuta la vizibilitatea culorilor din aura. Nu fac ceva anume ca sa declansez acest sistem. Unele lucruri chiar nu vreau sa le observ... 

De-ar fi sa alegi, ai renunta la capacitatea asta?

Nu stiu, mi-am pus problema, dar nu m-am hotarat inca. Probabil ca nu, fiindca imi plac oamenii, in general.  

Ai mai intalnit persoane ca tine?

Doar doua astfel de persoane.  

Va recunoasteti intre voi ca Highlander-ii?

(rade) Nu, nu ne recunoastem intre noi ca Highlander-ii, nu avem semne distinctive, suntem persoane obisnuite, (atentie, la „normalii" din jurul tau, deci...) 

V-ati scos sabile energetice din teaca, cum a fost intalnirea?

Foarte interesanta!... 

Fiecare vede in alt spectru cromatic?

In principiu, se vede la fel. Fiindca o persoa­na care are astfel de calitati, de obicei, are predominant verde in aura (hopa, daca ma­nanc cate o salata verde pe ora, vreme de 20ANI, s-ar putea sa mai am o sansa de a vedea ceva in plus...). Desi mai sunt si alte culori (mental fac conexiunea morcov=portocaliu, lamaie=galben, curacao=albastru...), dar predominant este verde (revin la salata...) si atunci, cum fiecare vede prin propria aura, se percep aceleasi nuante.  

Si daca aveti ochi de culoare diferita - negri, albastru, verde?

Nu conteaza culoarea ochilor.  

Nu va simtiti singuri pe planeta?

Nu, fiindca suntem oameni ca toti ceilalti (se alinta) si chiar ma deranjeaza treaba asta, de discriminare...  

Nu e discriminare, e putin inedita treaba asta...

...Da, vad ca ma faci ca un fel de Bau-Bau.  

Am vazut alaturi o sala de... lupte?!!

Nu, este cabinetul osteopatului nostru.  

Aha, omul care indreapta oase. S-au strambat de la aura?

Nu, pe aura si nu numai, am vazut eu. De obicei, multe probleme sunt datorate coloanei vertebrale, pentru ca acesta este importantul pilon energetic al fiintei umane, si atunci persoanele care vin la diagnosticare sunt trimise - dupa caz, si la osteopat. Pacientul este asezat pe o saltea si, prin niste manevre, este intors in anumite pozitii, mai brusc, mai putin brusc...

Si stau oamenii asa sa li se suceasca gatul?

Daca isi urmaresc interesul si vor sa se faca bine, stau. Mai ales fetele carora o scolioza sau o cifoza le fac sa nu arate tocmai cum si-ar dori. Vertebrele pocnesc si se pozitio­neaza corect prin deblocare. Se aude un zgomot, dar nu este dureros.

...Asta mi-a fost mai greu sa cred, dar Sebi, care dupa ce a solicitat sa i se spuna ce „pasteluri" are in biocamp, a intrat in incaperea de alaturi unde terapeutul isi vedea de-ale lui. Tocmai cand ma impacientam mai tare, Sebi apare pe usa, rosu la fata si cu gatu-i de fotoreporter cam intr-o parte, dar foarte incantat: „Asa ceva numai in filmele cu kung-fu am vazut.” Ce?-intreb eu cu ochii mariti de uimire? „Pai m-a sucit de doua ori de mi-au trosnit toate oasele." Si? - intreb din ce in ce mai speriata... „Nimic; imi spusese Bety ca am o vertebra nu stiu cum si m-am dus sa mi-o puna la loc." Si?!! „Si sa chemam un taxi ca ne-am terminat treaba pe aici." In strada am dat de acelasi taximetrist: „gandeam eu ca va intoarceti...". Pai, cum sa nu, ca doar am intrat intr-o clinica medicala, nu intr-o dimensiune paralela. ...Hmm, dar mai stii? il las pe Sebi sa-i depene sofe­rului uimirea lui cu repusul oaselor la loc si diagnosticul pe aura „mai bine nu pierdeam timpul cu analize, ca mi-a spus acelasi lucru", dar rau fac, pentru ca urma sa mai aud povestea asta de trei ori in decurs de o ora. ...Oricum, tot innourat afara. Cica e eclipsa de soare, vizibila doar din Australia. Oare cum o fi sa vezi aura unei eclipse? Lasa, mai bine sa ma multumesc doar cu talentul de „interogare". Chiar o fi genetic? O s-o intreb pe mama.

 

Concert din "muzica" de Bach

Spuneai ca nu folosesti bioenergie, ci esente Bach. Au vreo legatura cu... muzica?

Nu au nici o legatura cu muzica. Sunt niste extrase din vibratia plantelor care acordeaza subiectul la viata reala. Aura plantelor respective, aura produsului respectiv rezo­neaza cu aura pacientului si, in cazul in care exista blocaje pe aceste nivele, ele se dizolva.

Asa, pur si simplu, hocus-pocus?

Metoda de dizolvare este prin somn. Pacientul viseaza, de exemplu, daca ii este teama de sobolani, viseaza noaptea un soricel mic, dupa aceea un sobolan mare si astfel se goles­te inconstientul si constata ca nu mai exista frica. Sau cu examenele, la fel... Iar interesul pacientului primeaza, pentru ca una este sa mergi la 10 - 20 de sedinte pe care sa le pla­testi din greu si alta este sa-ti iei o sticluta de esente - sa-ti faci un tratament acasa sau sa ti se indice un ceai care e simplu de preparat. Incurajam sa vina si pacientii de la distanta, fara sa cultivam ideea dependentei de tera­peut, metoda cea mai simpla de manipulare...

Si vibratia asta cum se ia? O inghiti sau...

„Vibratia" este continuta de niste lichide pe care pacientul le pune in pahar si le bea. In Romania, nu se practica tratamentul cu esentele Bach, fiindca au costuri ridicate si se obtin foarte greu. Exista in Anglia firme specializate pentru producere intr-un mediu nepoluat unde in apa de izvor este preluata vibratia anumitor plante.  

E un panaceu universal sau exista niste diferente?

Nimic nu-i panaceu universal. Sunt 38 de esente cu valori terapeutice diferite. Doctorul Bach a fost nu numai un medic, ci si un vizionar care a putut face legatura intre starile sufletesti si anumite afectiuni care pot sa apara la nivel fizic. De exemplu, starea de teama poate determina, la un moment dat, o gastrita, sau o ura accentuata poate sa dea o afectiune la ficat daca nu e tratata corespunzator. Ca sa nu mai vorbim de tulburile hormonale, care determina starea psihica. Si atunci tratam direct cauza.


©
Somavita 19999-2012

< Inapoi